14 Mart 2011 Pazartesi

Köpekelre ne yedirilmelidir?

Birçok köpek sahipleri, Kuru ya da konserve köpek maması nedir aslında onların köpeğin yemek düşünmeden her gün onların pets besleme. Bazı noktada tam olarak ne köpek yiyecek gider merak, ama çoğu zaman bu makbuzu tarafından izin vermek kolay bir soru. Köpeklerin yemek, ve onları beslenen neden rahatsız endişesi içinde ne tutar?

Daha titiz köpek sahipleri üzerinde satın köpek maması Etiketler okuyabilir. Tam kompozisyonu ağır ürüne bağlıdır, ancak çoğu kuru gıdalar Karbonhidratlar (genellikle Mısır unu), yağların ve proteinlerin yapılan bir taban oluşur (genellikle 'hayvan yan', ama genellikle bitki kaynakları da dahil). Bu hamur Bankası pişmiş ve şişirilmiş, biraz kahvaltı gevreği gibi. Gibi vitaminler, ek besin sonra pişmiş granül püskürtülür.

Konserve ya da 'ıslak köpek maması, diye adlandırılan eğilimi yüksek nem içeriği, çünkü daha fazla yağ ve bazen daha Kuru gıda protein içermesi. Bazı köpekler için aşırı tüketimi ıslak yiyecek sindirim sorunları ve obezite, ancak birçok ücret Kuru gıda ile daha iyi yol açabilir. Islak gıda genellikle ağır işlenmiş artıkları et üretim endüstrisi, ek yağ, protein ve karbonhidrat bitki kaynak ve besinlerin vitamin gibi oluşur.

İnsanlar için amaçlanan et ürünlerinde kullanılan hayvanlar parçalarını 'hayvan yan' terimi kullanılır. Genellikle bu Bag yağ dokularının, bazı organlara ve hatta beyin ve kemik gibi şeyleri içerir. Mezbahalarda hasta ya da ölen gelen Hayvanlar genellikle yan de etkinleştirilir.

Bazı hayvan sahipleri tarafından bu evde beslenen hayvan yiyecek içeriğini endişeli. Onlar güvenli ve genellikle usda onaylı, evde beslenen hayvan yiyecek pazarında kendi üreticileri iddia, ancak bazı kökenli maddeleri ve türlerini işleme ve onlara katkı yaklaşıyorlar. Diğer evde beslenen hayvan yiyecek, tamamen doğal ve organik gıdalar için insanlar gibi bu endişeleri karşısında oluşturulmuştur.

İnsan eşdeğerleri gibi bu besinlerin daha az işlenmiş ve genellikle daha yüksek kalitede malzemeler kullanır. Bu olumsuz bu gıdalar-yine kendi insan paralel eşdeğerleri-yoğun olarak işlendiği meslektaşlarına göre daha pahalı olması eğiliminde olmasıdır. Ama birçok kişi için ekstra maliyet ise güvenlik. Bazı bile evde kendi yemek yapmak veya tohumları, bitki ve/veya hayvansal protein kaynakları ve benzeri gibi ham malzemeler kullanarak, yerel üreticilerden satın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari