14 Mart 2011 Pazartesi

Hayvanların kulak akıntısı tedavisi

Kulak akarları bir sıkıntı vardır; bir hayvanın kulak alan rahatsız ve enfeksiyonlara neden kanalı içinde bulunan minik böcekler. En sık etkilenen evcil hayvan, kedi, köpek, tavşan ve yaban gelinciği vardır. Çok nadir durumlarda insan enfeksiyonu bildirilmiş olsa, genellikle insanlar "onların pets den böcekler yakalamak değil ki" inanılıyor. Senin evde beslenen hayvan için çeşitli tedaviler mevcuttur.

Öncelikle, eğer hayvanınızın aslında kulak akarları belirlenmelidir. İlk belirti genellikle kendi başını sallayarak hayvan hareketinin akarları çıkmaya çalışırken yoktur. İstila hayvan kulak rahatsızlık ve tahrişe neden olur. Hayvanınızın kulak incelemek; var gibi görünüyor bir kahverengi akıntı olması, bu kulak akarları belirtisi olabilir. (Akarları bazen küçük beyaz noktalar görülebilir) Emin olmak için (o emin olmadıkça hayvanınızın tedavi için konu yok kulak akarları tahrişe neden), profesyonel bir hayvan alın.

Kulak akarları doğrulanmasına mikroskop kullanımı ile eğitimli bir veteriner tarafından yapılabilir. Mikroskop genellikle kulak akarları başka türden enfeksiyon tanılamak için kullanılır böylece insan gözü tarafından zorlukla görülebilir.

Küçük böcekler, üzerindeki bir ana bilgisayardan diğerine sık sık evcil hayvanların tamamı bir ev hemen tedavi edilmesi gerekir iletilir. Onlar hayvanlar için çok rahatsız edici olabilir ve daha da enfeksiyon gibi komplikasyonlar ve Cilt hastalıkları, tedavi gerekli değildir yol açabilir.

Enfeksiyon tedavisi genellikle düzenli bir süre içinde bir aya kadar yönetilmesi gerekir bir topikal tedavi gerektirir. Bu tedavi, yani 14 güne kadar yönetilmesi gerekir topikal tedavi yönetmek için gelince biraz pets yapmayan olabilir.

Ayrıca tedavi süresi önemli ölçüde, kesilen enjeksiyonları olsa da bazı hayvanlar için ilaç hassas olabilir, ve orada birkaç kez topikal tedaviler kulak akarları karşı duygusal olabilir.

Her zaman olduğu gibi hayvanınızın tedavi başlamadan önce doğru teşhis önemlidir. Hayvanınızın herhangi bir tedaviye, özellikle uzun ve doğru Tanı olmadan zararlı olabilecek bir konu istemiyorum.

Kulak akarları etkili ve kolay bir şekilde tedavi edilebilir, ancak bunlar hafife alınacak bir şey değil. Sol tedavi edilmezse, hayvanınızın sağlığı tehlikeye sokar ciddi bir enfeksiyonu neden olabilir. Bir enfeksiyon şüphelenir, yukarıdaki belirtilerden biriyle fark (veya herhangi bir beklenmedik davranışlarla senin evde beslenen hayvan içinde fark) hayvan kontrol edilmesi için bir veteriner ayırın lütfen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari