14 Mart 2011 Pazartesi

6 ortak köpek sorunu belirtileri

Sağlık sorunlarının belirtileri farkında sağlık en önemli bir parçası ve senin köpek refah olduğunu. Burada 6 yaygın köpek sağlık sorunun belirtileri vardır.

1. Örneğin, her köpek sürekli burun deşarj deneyimleri, burun tıkanıklığı varlığını göstermektedir ve akıntı çoğu kez kalın ise, pnömoni köpeğin acı.

2. Eğer bir süre sonra bir ya da iki kere köpek atar, o zaman bu kritik olabilir bir şey ve bir veteriner tarafından kullanıma alınması gerekiyor, Fırlatma köpek devam ederse bu ciddi bir sağlık sorunu işareti olarak ancak yorumlanabilir değil.

3. Eğer köpek sürekli kaşıntı uğrar, sonra bir köpek ilk yakın gözlem ve inceleme cilt Saç geri, özellikle uzun saçlı doğurmak halinde parting tarafından kontrol etmek gerekir. Ayrıca, çeşitli keneler veya bitleri bir mesafede-ebilmek gözükmek normal deri üzerinde keşfetmek olabilir.

4. Gevşek dışkı bir köpek geçer ya da iki kez bu normalde hemen kapatmak için bir neden olmaz, ancak, varsa gevşek dışkı, geçen sürekli sonra köpek bir bağırsak bozukluğu muhtemelen çekiyoruz ve bir veteriner tarafından incelenmesi gerekir.

5. Köpeğin yürüme hareketleri gözlemleyin ve köpek herhangi bir anormal hareketler arayın. Köpek aksak, hayvanın ayak yaraları acı. Aynı şekilde, köpek yıllarda kalkarken ve zor yürüyen varsa ve tekrarlayan kusma ile birlikte bir iştah daha az ise, sonra akut böbrek hastalıkları nefrit ya da parlak hastalığı gibi neden olabilir ve bir veteriner köpek incelemek sağlayarak ekarte gerekiyor.

6. Eğer beyazlık gözünde, bu hastalığı, trypanosomosis kaynaklanıyor olabilir. Köpek anemik hale geldiğinde, gözleri agzin mukoz Solar ve ağır durumlarda, bu beyaz Gümüs rengi neden olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari